הקמת עסק חדש
הקמת עסק חדש
הקמת עסק חדש פרוייקט מאוד מיוחד ומאתגר



איך אנחנו ניגשים לפרוייקט דומה?

קודם כל
לבחור לוקיישן וקונספט, כשבוחרים נכס צריך מראש לחלק אותו למחלקות הרלוונטיות ולבדוק האם הוא מספיק לצרכיי העסק, לוקחים בחשבון מתחרים מסביב, מצוקות חניה, מי הלקוחות שלנו?
איך הם מגיעים אלינו? מי השכנים שלנו? איך הספקים יפרקו סחורה? אם לא ניקח את הנקודות האלה ועוד המון אחרות למחשבה זה ישפיעה עלינו כלכלית ונפשית כי לפטור משברים הרבה יותר קשה למנוע אותם.
נבנה תוכנית פונדמנטלית הכולל תקציב לכל קטגוריה, מחלקה ותחנה.
במקביל צריך להתחיל לנהל משא ומתן עם כל בעלי המקצוע השונים.
החלק האומנותי
נתאים את התפריטי מזון ומשקאות שלנו לקונספט, נחליט איזה חלל ישרת את הלקוחות ואיזה חלל ישרת רק את העובדים, נבחן מה צריך בשביל התפריטים ברמה הלוגיסטית ונתחיל לתכנן יחד עם אדריכל שרטוט לעסק שלו.



הכל הופך לאמיתי
לאחר השיפוץ, הגעת הציוד והריהוט נתחיל בטסטים, סימולציות בכל תחנה ומחלקה שכל הצוות ישתפשף ויבין את העבודה.
המטרה שביום הפתיחה החגיגי הלקוחות יקבלו חוויה מקסימלית, הצוות לא ילחץ/יתבלבל. יש לנו רק פעם אחת לייצר רושם ראשוני.